RADONJA PRELOMIO, ZA ALEKSU NEMA MESTA U ZVEZDI! Bio je viđen za nosioca igre, ali... Malo povrede, a i nisu ga hteli sačekati!

    foto: KK CZ/ABA
    Podeli
  • RADONJA PRELOMIO, ZA ALEKSU NEMA MESTA U ZVEZDI! Bio je viđen za nosioca igre, ali... Malo povrede, a i nisu ga hteli sačekati!

KK Crvena zvezda je prošle sezone osvojila triplu krunu, a dobar deo zasluga za to ide i na račun Alekse Uskokovića.

Mladi plejmejker je bio Zvezdin vojnik, iako je vodio velike borbe s povredama tokom pripremnog perioda i u uvodnom delu sezone.

Ulazio je po potrebi na parket, da zameni Nejta Voltersa i Nikolu Ivanovića, znajući da odigra solidne epizodne uloge. Međutim, kako su se crveno-beli oporavljali, tako je bilo jasnije da će organizator igre biti sve dalje od rostera kojim raspolaže trener Dejan Radonjić, naročito kada je šampion Srbije i regiona angažovao Stefana Markovića.

Uprava crveno-belih je na kraju odlučila da je za Aleksu najbolje, zbog napretka u karijeri, da ostatak sezone provede u drugom timu.

Uskoković će, kako "Mocart sport" prenosi, pojačati Megu koja je odmah pokazala intersovanje, pa ostaje samo pitanje vremena kada će transfer biti ozvaničen.

Podsetimo, Aleksa je ove sezone odigrao pet mečeva za crveno-bele u ABA ligi, prosečno je beležio tri poena po meču, uz jedan skok i asistenciju, za 10,6 minuta.

Što se tiče Evrolige, imao je šest utakmica, uz 1,8 poen po susretu, i po 1,5 asistenciju i skok za 10,47 minuta provedenih na parketu.

Mediji

Komentari