ŠTA ĆE BITI SA NOVICOM, GORDIĆEM, BIRČOM, STEFANOM JANKOVIĆEM... Šćepanović mora da prelomi, ko će ostati u Partizanu, a ko će otići?!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • ŠTA ĆE BITI SA NOVICOM, GORDIĆEM, BIRČOM, STEFANOM JANKOVIĆEM... Šćepanović mora da prelomi, ko će ostati u Partizanu, a ko će otići?!

Novi trener Partizana Vlado Šćepanović imaće zadatak da formira snažan tim, pošto je deo igrača iz prošlosezonskog sastava napustio Humsku. - Dobar deo ekipe je na okupu i nećemo drastično menjati. Kada imate stil i filozofiju koji daju rezultate treba da ostanu i dalje na snazi. Kao čovek ne volim da kopiram druge, imam neke poglede na košarku , u odnosu na kvalitet igrača koji imamo , praviće se igra Partizana koju će svi voleti da gledaju - napomenuo je Šćepanović.

U javnosti je do danas bio nejasan status Nemanje Gordića, Novice Veličkovića i Stefana Birčevića, kao i košarkaša koji su bili na pozajmicama - Alekseja Nikolića, Miletića i Stefana Jankovića.

- To su sve dobri domaći igrači, obavićemo razgovore. Ekipa ne može da se pravi preko noći, zna s eko su prioriteti. Na sve njih se ozbiljno računa i na osnovu razgovora sa njima biće jasnije ko će ostati u Partizanu, a ko će otići - jasan je Šćepanović.

SD

Komentari