ŠTA REĆI, ZVEZDA SA JUNIORIMA NAPADA KUP SRBIJE! Radonji korona sastavlja tim, u ekipi čak 10 zaraženih!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • ŠTA REĆI, ZVEZDA SA JUNIORIMA NAPADA KUP SRBIJE! Radonji korona sastavlja tim, u ekipi čak 10 zaraženih!

Crvena zvezda je zbog problema sa virusom korona prvo morala da pomeri meč sa Žalgirisom u Evroligi, a potom nije otputovala u Novo Mesto na meč sa Krkom u okviru ABA lige.

Ipak, završni turnir Kupa Radivoja Koraća neće biti pomeran, tako da će trener Dejan Radonjić morati da se osloni i na mlade snage u borbi za prvi trofej sezone.

Kako saznaje portal "Red Star Belgrade" usred kadrovskih problema Dejan Radonjić će timu priključiti dva juniora. U pitanju su Milutin Vujičić i Nikola Šaranović.

Vujičić igra na poziciji plejmejkera, on je 2002. godište i u Juniorskoj ligi Srbije beleži 12,3 poena i 5,7 asistencija po meču. Nikola Šaranović nastupa na poziciji krila, mlađi je godinu dana od Vujičića i prosečno beleži 11,9 poena i 8,4 skoka u istom takmičenju.

Problemi u Crvenoj zvezdi nisu vezani samo za virus korona, pošto iskusni Marko Simonović posle oporavka od povrede nije igrao skoro dva meseca i van ritma je.

Što se tiče pozitivnih na virus korona Crvena zvezda je objavila da ima čak deset zaraženih. Kako se nezvanično saznaje od igrača su pozitivni Kori Volden, Kino Kolom i Lendri Noko.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 11. do 14. februara u Novom Sadu, a crveno-beli svoj prvi meč igraju u četvrtak sa ekipom Radničkog iz Kragujevca.

Komentari