CRVENO-BELI STRANCI DOBILI VOLJNO, NEKI SE VRAĆAJU KUĆI, DRUGI VEĆ NAŠLI KLUBOVE! Nema više potrebe za njihovim uslugama!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • CRVENO-BELI STRANCI DOBILI VOLJNO, NEKI SE VRAĆAJU KUĆI, DRUGI VEĆ NAŠLI KLUBOVE! Nema više potrebe za njihovim uslugama!

Olimpijakos je ranije završio posao ove sezone, nije se plasirao u plej-of Evrolige, tako da je za većinu igrača danas krenuo odmor jer nemaju domaćih obaveza. Poslednji meč Olimpijakos je igrao protiv Himkija i uspeo je da ga dobije.

Zato je danas došlo do sastanka između Jorgosa Barcokasa i njegovih saradnika sa igračima. Za domaće igrače uslediće pauza od dve sedmice, dok će stranci polako da se vrate u domovinu.

Jedini koji to neće uraditi je Čarls Dženkins koji će potpisati za Tenerife gde će završiti sezonu.

To znači da će Šakil Mekisik, Oktavijus Elis, Hasan Martin, Eron Herison i Livio Žan Šarl napustiti Atinu i otići u domovinu. Od njih, Mekisik i Martin imaju ugovor za sledeću sezonu, dok se za Livio Šarla očekuje da ostane u sastavu, piše grčki Sport24.

Od Grka, Vasilisu Spanulisu i Jorgosu Printezisu ističu ugovoru, kao i Kostasu Kufosu i Vasilisu Haralampopulosu.

Generalno je Olimpijakos podbacio pa će biti zanimljivo da se vidi kako će se vodeći ljudi postaviti prema strancima tokom leta, kao i prema dvojici legend Spanulisu i Printezisu.

Mozzartsport

Komentari