DA LI STE VI NORMALNI?! ZVEZDA DOVELA PLEJA KOJI NIJE IGRAO KOŠARKU 10 MESECI! Kalin Lukas najveća prevara u istoriji srpske košarke?!

    foto: KK Crvena Zvezda/Fotoilustracija
    Podeli
  • DA LI STE VI NORMALNI?! ZVEZDA DOVELA PLEJA KOJI NIJE IGRAO KOŠARKU 10 MESECI! Kalin Lukas najveća prevara u istoriji srpske košarke?!

Košarkaški klub Crvena zvezda je dovela Kalina Lukasa u svoje redove, ali, kako stvari stoje, američki plejmeker neće još debitovati za tim sa Malog Kalemegdana, pošto je van takmičarske forme.

Naime, Lukas čak deset meseci nije odigrao nijednu utakmicu, od kada mu se u martu prošle godine završio ugvovor sa filijalom Detroit Pistonsa, Grand Rapidsom.

Strateg Zvezde Dragan Šakota se nakon meča protiv CSKA, koji su crveno-beli izgubili, govorio o Lukasu.

- Nama je rekao da je igrao - odgovorio je Šakota i nastavio:

- Dugo je ova tema oko dovođenja plejmejkera. Kada smo došli u cajtnot za dovođenje igrača, koji bi bio bekap Lorencu, nije bilo igrača na tržištu. To je najtraženija pozicija. Ostali su na tržištu samo on i možda još jedan igrač koji je više dvojka nego jedinica, što već imamo u timu. Ne kažem da je dobro spreman, ali za neke minute kada bi nam bio potreban u završnici sezone može da bude koristan. Videli ste, ako nemaš pravog kreatora, onda trpe svi. Od Stratosa, do centara. Treninzi su za nas misaona imenica, u poslednja dva dana smo malo trenirali posle jednog emotivnog događaja i onog poraza u Kupu. Falio nam je jedan igrač u rotaciji, doveli smo ga, a onda izgubili dvojicu.

Kada će Lukas zaigrati za Zvezdu ni sam Šakota ne zna.

- Za nekoliko dana ćemo znati više, mora da odradi još neke testove.

Espresso.rs

Komentari