MILIČIĆ ZBOG VASE BRUTALNO RASTURIO ATAMANA: Turčin je mali trener i još manji čovek, da ne kažem idiot! POKAZAĆE MU MICIĆ…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILIČIĆ ZBOG VASE BRUTALNO RASTURIO ATAMANA: Turčin je mali trener i još manji čovek, da ne kažem idiot! POKAZAĆE MU MICIĆ…

Postupak trenera Efesa Ergina Atamana posle poraza od Panatinaikosa u Atini, kada je javno prozvao Vasu Micića kao najvećeg krivca za taj poraz izazvala je brojne reakcije u Evropi. O tome više čitajte ovde.

Evroliga je Vasilija proglasila najboljim igračem prethodnog petog kola, jer je koš Crvene zvezde zatrpao sa 26 poena, ali to očigledno nije bilo dovoljno treneru Efesa. Zbog toga je nekadašnja NBA zvezda Darko Miličić (34) stao u odbranu našeg reprezentativca.

- Ne poznajem Vasu lično, ali nema većeg profesionalca od njega. Pa on je na Mundobasketu igrao i kad mu je umrla majka. Nosilac je Efesove igre, a to što ga je Ataman napao govori o njemu da je mali trener i još manji čovek. Da ne kažem idiot. Ako je imao zamerke, zašto mu to nije rekao nasamo, već je morao onako javno. Takvi treneri nemoć i neznanje pokažu kada napadnu svog najboljeg igrača. Ali neka, proradiće kod Micića srpski inat, biće opet najbolji već u sledećoj utakmici - istakao je Miličić.

Kao i uvek Darko je bio brutalno iskren, a nije propustio pšriliku da na lep način izveđa Atamana.

SD/Teleks.info

Komentari