MILUTINOV U CSKA MENJA HAJNSA! Armejci spremaju veliku rekonstrukciju tima posle odlaska Amera! SRBIN JE PRVA ŽELJA MOSKOVLJANA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILUTINOV U CSKA MENJA HAJNSA! Armejci spremaju veliku rekonstrukciju tima posle odlaska Amera! SRBIN JE PRVA ŽELJA MOSKOVLJANA!

Posle sedam godina sreće, Kajl Hajns je odlučio da se rastane sa CSKA i krene put Milana, dok se Moskva sprema za dolazak Nikole Milutinova.

Kako je objavio “Eurohoops”, iskusni američki centar obavestio je upravu CSKA da će iskoristiti izlasnu klauzulu iz ugovora s klubom u koji je stigao 2013. godine posle dve evropske titule sa Olimpijakosom.

U sledećih sedam godina je sa “armejcima” duplirao broj kontinetalnih titula, osvojivši šest pehara šampiona VTB lige pride.

Hajns koji je nedavno izabran u najbolju petorku Evrolige u poslednjoj deceniji, u nastavku karijere će nisku uspeha pokušati da nastavi u dresu milanske Olimpije.

Ovaj potez samo je još jedna potvrda da se velikan iz Moskve koji nikad nije vukao slučajne i nagle poteze, sprema za dolazak, po mnogima trenutno najboljeg centra Evrolige Nikole Milutinova.

Nova.rs

Komentari