MILUTINOVU DVA MILIONA PO SEZONI! CSKA SE ŽESTOKO OTVORIO, Srbin postaje jedan od najplaćenijih u Evropi, sledeća stanica je NBA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILUTINOVU DVA MILIONA PO SEZONI! CSKA SE ŽESTOKO OTVORIO, Srbin postaje jedan od najplaćenijih u Evropi, sledeća stanica je NBA!

Nikola Milutinov će uskoro staviti paraf na saradnju sa moskovskim CSKA. Pisalo se prethodnih dana da je reprezentativac Srbije odbio unosnu ponudu od Olimpijakosa, kako bi potpisao za "Armejce"

Sada je i pouzdani "Eurohoops" potvrdio priču iz svojih izvora, kao i španski portal "Encestando", a poznato je i da je ekipa iz Pireja već pronašla i zamenu za srpskog centra, u pitanju je Hasan Martin iz podgoričke Budućnosti.

Procene su da bi Milutinov u CSKA mogao da dobije ugovor težak čak dva miliona evra po sezoni, što znači će parafirati ugovor težak čak šest miliona evra.

"Armejci" će tako biti njegov treći tim u Evroligi, posle Partizana, sa kojim je odigrao dve sezone u elitnom takmičenju i Olimpijakosa, čije boje je branio u pet EL sezona.

U sezoni prekinutoj zbog pandemije koronavirusa, Srbin je na 24 nastupa u proseku beležio 10,3 poena i 8,2 skokova po meču, sa tim učinkom je i najbolji skakač Evrolige ove sezone.

Nije na ovaj način zatvorio vrata ni NBA ligi, kako San Antonio još uvek ima polaže prava na njegove usluge, još od 2015. godine, kada su ga birali sa 26. mesta na draftu.

Sportske.net

Komentari