PA SA KIM ĆE RADONJA NA REAL?! ZVEZDA BEZ KALINIĆA, VOLTERSA, MITROVIĆA... Spisak je poduži, mogu li zamene da sruše kraljevski klub?!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • PA SA KIM ĆE RADONJA NA REAL?! ZVEZDA BEZ KALINIĆA, VOLTERSA, MITROVIĆA... Spisak je poduži, mogu li zamene da sruše kraljevski klub?!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra uveče Real Madridu u 11. kolu Evrolige od 20.45. Trener crveno-belih Dejan Radonjić oktrio je da u timu neće biti Nejta Voltersa i Nikole Kalinića zbog povreda.

- S obzirom na našu situaciju, primorani smo da naša razmišljanja pred sledeću utakmicu usmerimo prvo na naše redove. Nakon duela sa Baskonijom, u meč sa Realom ulazimo bez Voltersa i Kalinića, uz Mitrovića koji je ostao u Beogradu i Erona Vajta koji se već dugo oporavlja nakon loma ruke. Situacija je takva da, iako su u pitanju lakše povrede Voltersa i Kalinića, ne želimo da ulazimo u bilo kakav rizik u pogledu pogoršanja tih povreda, bez obzira na činjenicu što nas očekuje meč sa Realom. Tim iz Madrida igra sjajno i jedan su od kandidata za najviši plasman i osvajanje Evrolige. Bez obzira na izostanak igrača i veliki kvalitet protivnika želimo da damo naš maksimum i vidimo koliko možemo u ovom trenutku - rekao je Radonjić.

Zbog kadrovskih problema koje su uslovile povrede, među onima koji će imati veću minutažu nalazi se i Stefan Lazarević.

- Očekuje nas utakmica protiv jednog od kandidata za najviši plasman i prvo mesto. Na početku sezone igraju izvanredno, ekipa koja je uz ogromno iskustvo osvežena pred novu sezonu sa nekoliko odličnih igrača. Mi sa druge strane imamo naše probleme, došli smo u Španiju bez Mitrovića i Vajta, ostali smo i bez Voltersa i Kalinića u Vitoriji. Ipak, želimo da damo u Madridu sve što imamo u ovom trenutku protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, bez obzira na sve probleme - jasan je Lazarević.

SD

Komentari