"PARNI VALJAK" GAZI, PAO I LIMOŽ ZA 5-0 U EVROPI! Partizan ozbiljno najavio napad na Evroligu! EVROKUP JE PRESLAB ZA CRNO-BELE!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • "PARNI VALJAK" GAZI, PAO I LIMOŽ ZA 5-0 U EVROPI! Partizan ozbiljno najavio napad na Evroligu! EVROKUP JE PRESLAB ZA CRNO-BELE!

Košarkaši Partizana nastavili su sa impresivnim partijama u Evrokupu gde su zabeležili petu uzastopnu pobedu. Crno-beli su deklasirali francuski Limož 82:60 i slavili i na trećem gostovanju u Grupi B u oktobru.

Partizan je loše počeo meč, Limož je serijom trojki brzo stigao do +12 (22:10), ali čim su crno-beli uspostavili igru u odbrani domaćin se "zakucao" u zid.

Limož je postigao samo 15 poena kroz drugu i treću četvrtinu, iz čega je Partizan preko raspoloženih Pejdža, Gordića, Pejnersa, Mozlija i Tomasa gradio razliku koja je postepeno rasla do maksimalnih +22 na kraju susreta.

Partizan je do pete uzastopne pobede u Evrokupu predvodio Rašon Tomas sa 16 poena uz 5 skokova, 14 je dodao Markus Pejdž, 13 je postigao Nemanja Gordić uz 6 asistencija i 5 uhvaćenih lopti, a 11 je ubacio Vilijam Mozli uz 9 skokova.

Partizan u sledećem kolu dočekuje italijansku Veneciju, u utorak od 20 časova.

Teleks.info/B92.net

Komentari