PARTIZAN (NI)JE U PROBLEMU, Bartomeu poručio da je prerano za priču o pozivnici za Evroligu!

    foto: ABA/KK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN (NI)JE U PROBLEMU, Bartomeu poručio da je prerano za priču o pozivnici za Evroligu!

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu nije potvrdio, ali ni demantovao informaciju da će Partizan dobiti poziv Evrolige da učestvuje u takmičenju sledeće sezone.

Bartomeu je za portal Maxbet istakao da je još uvek prerano da se govori o pozivnici.

“Razumem da ljude interesuje to pitanje, ali nećemo odlučivati dok se ne završe sva nacionalna prvenstva. Tada ćemo imati jasniju situaciju oko specijalne pozivnice. Uputićemo je klubu u funkciji našeg strateškog interesa za dalji razvoj Evrolige”, rekao je Bertomeu.

Ističe I da on nikad nije imenovao niti jedan klub već da je sao rekao da Evroliga treba da ima predstavnika iz regiona Balkana jer je ta teritorija, zajedno sa Litvanijom, veoma važna jer je permanentna fabrika talenata kojih se ne sme odreći.

Prvi čovek Evrolige naveo je ida su incidenti u finalu ABA lige u mečevima Budućnost i Crvena zvezda interne stvari u koje Evroliga ne može da se meša.

Naeo je I da će Fajnal for u Vitoriji biti praznik košarke I da to što među četiri nema Baskonije neće uticati na posetu.

“Karte su prodavane od oktobra i odavno ih nema. Prisustvo ili odsustvo kluba iz grada domaćina nikada nije bilo od značaja za prisustvo publike”. Jasan je on.


Komentari