SLEDI SPEKTAKL, PARTIZAN PROTIV TEA I ĐORĐEVIĆA U EVROKUPU! Virtus izabrao da igra protiv crno-belih, TO BI MOGLO DA IH KOŠTA!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • SLEDI SPEKTAKL, PARTIZAN PROTIV TEA I ĐORĐEVIĆA U EVROKUPU! Virtus izabrao da igra protiv crno-belih, TO BI MOGLO DA IH KOŠTA!

Košarkaši Virtusa savladali su kao gosti ekipu Monaka sa 81:72 (11:24, 19:11, 26:18, 25:19) u derbiju poslednjeg kola grupe A Evrokupa. Tim iz Bolonje prevodio je Miloš Teodosić sa 25 poena.

Ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević završila je prvi deo takmičenja sa učinkom od osam pobeda i dva poraza.

Italijanski velikan će u narednoj fazi takmičenja biti u istoj grupi sa Partizanom, koji je obezbedio drugo mesto u grupi B.

Košarkaši Virtusa su, nakon slabije prve četvrtine, odigrali mnogo bolje u nastavku i zaluženo došli do pobede nad ekipom Monaka, koji predvodi Saša Obradović.

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić odigrao je sjajan meč postigavši 25 poena, uz tri skoka i dve asistencije za 28 minuta provedenih na parketu. Stefan Marković proveo je na terenu minut manje i zabeležio pet poena i šest asistencija.

RTS/Teleks.info

Komentari