TEO, NEMOJ DA NAS PLAŠIŠ! Teodosić osetio bol u stopalu, ĐORĐEVIĆ: ZABRINUT SAM, VALJDA NIJE NIŠTA OZBILJNIJE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TEO, NEMOJ DA NAS PLAŠIŠ! Teodosić osetio bol u stopalu, ĐORĐEVIĆ: ZABRINUT SAM, VALJDA NIJE NIŠTA OZBILJNIJE!

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je zabrinut zbog Miloša Teodosića i da se nada da povreda nije teža.

"Miloš je osetio problem u stopalu. Nadam se da nije ništa strašno, ali ne mogu da kažem da sam miran, sigurno da sam zabrinut", rekao je Đorđević novinarima posle utakmice sa Litvanijom u Beogradu.

Teodosić je zbog problema sa stopalom izašao iz igre u ranoj fazi utakmice i odmah je otišao u bolnicu na snimanje.

Košarkaška reprezentacija Srbije je u punoj Areni pobedila Litvaniju sa 72:68 u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo.

Izabranici Aleksandra Đorđevića, u do sada najtežem meču na pripremama, odigrali su dobru utakmicu pred punom "Štark" arenom.

Na ovom susretu, prvi put posle tri godine, nastupao je najbolje centar na svetu Nikola Jokić, kojeg je pored terena gledao trener Denvera Majk Meloun, kao i generalni menadžer i legenda litvanske košarke Arturas Karnišovas.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Bogdan Bogdanović sa 16 poena, Nemanja Bjelica je imao 15, a Nikola Jokić 13 poena. Kod Litvanca Grigonis je postigao 18, a Kuzminskas 13 poena.

Srbiju za tri dana očekuje meč protiv Litvanije u Kaunasu. Posle toga "Orlovi" putuju na Akropolis kup u Grčku, na kojem će igrati protiv Grčke, Italije i Turske.

Potom sledi put u Kinu (20. avgust) gde će reprezentativci imati poslednji tri provere – protiv Italije, Francuske i Novog Zelanda.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija igra u grupi sa reprentacijama Italije, Filipina i Angole.

B92.net/Teleks.info

Komentari