ZVEZDA BI DA IZNENADI CSKA, ALI… Uz igru kao protiv Zadra crveno-beli će pući 30 razlike! VREME JE DA SE IGRAČI DOZOVU PAMETI!

    foto: KK Crvena Zvezda
    Podeli
  • ZVEZDA BI DA IZNENADI CSKA, ALI… Uz igru kao protiv Zadra crveno-beli će pući 30 razlike! VREME JE DA SE IGRAČI DOZOVU PAMETI!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da će njegov tim pokušati da parira CSKA u Moskvi u utakmici 14. kolu Evrolige. Kapiten Branko Lazić rekao je da se igrači moraju "dozvati pameti".

''CSKA je prvak Evrope i nije velika razlika u odnosu na tim od prošle sezone. Po rezultatima može da se kaže da je trenutno slabiji, ali to ne znači da neće dosegnuti formu iz prošle godine kada je bio najbolji na Fajnal foru", rekao je Šakota.

"Analizirajući igru, ekipa su koja u nekim momentima igra odbranu i napad gotovo perfektno i predstavlja model ostalim timovima kako se to radi. Sigurno nam neće biti lako, ali ćemo i mi probati da im posao otežamo", dodao je trener Zvezde.

Kapiten Branko Lazić kaže da će crveno-beli pokušati da u Moskvi poprave utisak posle poraza od Zadara u ABA ligi.

"Motiv kada je Evroliga u pitanju je uvek tu. Trebalo bi tako da bude i u ABA ligi... Idemo tamo da popravimo utisak nakon Zadra, nadam se da ćemo odreagovati da ćemo se konačno "dozvati pameti" jer je stanje alarmantno što se igre tiče i nekih rezultata", izjavio je Lazić.

"Prva želja je da odigramo kako treba da igramo i ako se ukaže prilika da je iskoristimo za pobedu. CSKA je ekipa koja igra redovno F4. Osvojili su EL prošle sezone, prepuni izvanrednih pojedinaca, uz to igraju na domaćem terenu. Ovaj meč dolazi u nezgodnom trenutku. Moraćemo da odigramo zaista snažnu, pametnu i timsku odbrani kako bi imali čemu da se nadamo", rekao je Lazić.

Meč izeđu CSKA i Crvene zvezde igra se od 18 sati u Megafon Areni u Moskvi.

Teleks.info/Tanjug

Komentari