ZVEZDA BI PROTIV OLIMPIJAKOSA DA SE VRATI U POBEDNIČKU SERIJU! Pirejci imaju pobedu više od crveno-belih, ali i brutalan tim!

    foto: KK Crvena Zvezda
    Podeli
  • ZVEZDA BI PROTIV OLIMPIJAKOSA DA SE VRATI U POBEDNIČKU SERIJU! Pirejci imaju pobedu više od crveno-belih, ali i brutalan tim!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju od 19 časova u "Štark areni" ekipu Olimpijakosa u meču 15. kola Evroligre. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Posle poraza u Moskvi od CSKA Košarkaše Crvene zvezde očekuje nova utakmica Evrolige, duel 15. kola sa Olimpijakosom.

Crveno-beli su ponovo u žestokom ritmu, imajli su samo jedan dan i dva treninga da se pripreme za duel sa grčkim predstavnikom koji je nakon produžetka i velike serije savladao ekipu Himkija u Pireju.

Ekipa sa Malog Kalemegdana zauzima 14. poziciju na tabeli elitnog takmičenja sa pet pobeda i devet poraza, dok je grčki predstavnik na devetom mestu sa pobedom više i porazom manje.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da njegova ekipa mora da odigra pametno protiv Olimpijakosa.

"Tim Olimpijakosa je pravljen za velike stvari, igraju samo Evroligu, dovoljno je pogledati roster. Očigledno nisu ispunili očekivanja, ali gledajući potencijal imaju sve što treba. Mogu da dobiju svakoga, što su i pokazali u nekoliko navrata. Sa druge strane, imamo dve utakmice u dva dana i to je problem koji ne može da predvidi kako će ekipe odigrati ovu utakmicu. Naš cilj je da odigramo bolje i pametnije i napredujemo kao tim, što je glavni cilj", rekao Šakota

RTS/Teleks.info

Komentari