ZVEZDA ĆE OVO SIGURNO PODRŽATI, ALI PARTIZAN… Stigao novi predlog za okončanje Evrolige, KLUBOVI MORAJU DA SE BRZO IZJASNE!

    foto: ABA
    Podeli
  • ZVEZDA ĆE OVO SIGURNO PODRŽATI, ALI PARTIZAN… Stigao novi predlog za okončanje Evrolige, KLUBOVI MORAJU DA SE BRZO IZJASNE!

Skoro je mesec dana od trenutka kada je Evroliga zaustavila takmičenje zbog pandemije korona virusa i sve je izvesnije da će sezona veoma teško biti nastavljena. Većina timova je raspuštena, američki igrači su se vratili kući i čak i da se takmičenje nastavi, pitanje je na šta bi sve to ličilo.

I dok predsednik CSKA Andej Vatutin smatra da može da se igra u junu i julu, a generalni menadžer Fenerbahčea Mauricio Đerardini ističe da nije moguće predvideti, najdalje je otišao generalni menadžer Himkija Pavel Astahov koji smatra da ako se sezona ne završi treba zadržati iste učesnike i u narednoj sezoni Evrolige.

- Kada se gledaju vesti u svim evropskim zemljama je sve više zaraženih ljudi. Situacija je sve gora i po ekspertima ova epidemija još nije na svom vrhuncu. Zato ne mogu da verujem da Evroliga hoće da se završi sezona - rekao je direktor Himkija Pavel Astahov. - Logično bi bilo da zadržimo sve učesnike trenutne sezone. Kako neko može da bude izbačen iz takmičenja ili da uđe neko novi ako nije bio u sezoni 2019/20.

Mediji

Komentari