ZVEZDA NIKAD NE BACA PEŠKIR U RING, ŠPANCI SE NAKLONILI SRPSKOM ŠAMPIONU! Barsu su vile pronele kroz pakao Beograda!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA NIKAD NE BACA PEŠKIR U RING, ŠPANCI SE NAKLONILI SRPSKOM ŠAMPIONU! Barsu su vile pronele kroz pakao Beograda!

Kako kažu u Španiji, niko u Barsi nije ni očekivao da će biti lako u Beogradu i nije bilo.

Uprkos porazu protiv Barselone, španski mediji pišu o beogradskom paklu, Novaku Đokoviću, Dejanu Radonjiću i čvrstoj ekipi crveno-belih.

- Uvek je teško, u Beogradu je ludnica, sada su imali podršku i Novaka Đokovića. Ipak na kraju kvalitet Barselone i veće iskustvo su došli do izražaja - piše madridski "AS".

Bolno i učestalo mokrenje, slaba potencija? Zaboravite na to za nekoliko dana

Katalonski mediji smatraju da je Dejan Radonjić jedan od najboljih trenera Evrolige i da iz svog tima izvlačio maksimum.

- Način na koji je Zvezda odgovorila posle dobrog starta Barse, pokazuje koliko je ovaj tim opasan i koliko uz energiju sa tribina može i protiv najboljih rivala. Ovo je bila pobeda u paklu - piše u izveštaju "Sporta".

- Mundo Deportivo" prenosi reči Jasikevičijusa da niko ne pobeđuje u Beogradu lako, da morate stalno da se osvrćete jer se Zvezda ne predaje.

Ostali mediji u prvi plan stavljaju atmosferu, ali i Barsine nerve u finišu kada se odlučivalo.

- Desilo se ono što je Barsa i očekivala, veoma jaka srpska odbrana, dosta kontakta, igrači Zvezde su fizički nadmoćna ekipa. Bilo je komplikovano, moglo je i da ode na drugu stranu, ali je Barselona ipak pobedila i pokazala da nije bez razloga vodeći tim Evrolige.

Zvezda je pokušala sve, i naredni meč, već u petak igra kod kuće, rival je Trinkijerijev Bajern koji danas gostuje Olimpijakosu u Pireju, ako izgube, Zvezda bi pobedom u Beogradu stigla nemački klub koji se nalazi u igri za plej-of.

Republika

Komentari