ZVEZDA OSTALA BEZ LORENCA, A GRIN NE DOLAZI! Poraz od Baskonije nije jedina loša vest za crveno-bele! GDE NAĆI NOVOG PLEJA?!

    foto: KK Crvena Zvezda
    Podeli
  • ZVEZDA OSTALA BEZ LORENCA, A GRIN NE DOLAZI! Poraz od Baskonije nije jedina loša vest za crveno-bele! GDE NAĆI NOVOG PLEJA?!

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je posle poraza od Baskonije 64:72 (14:20, 17:12, 12:24, 21:16) u 13. kolu regularnog dela Evrolige da je glavni problem što njegov tim nema još jednog kreatora igre, što je uvek prednost za protivničke ekipe. On je takođe istakao da je Lorenco Braun povredio zglob.

O povredi Brauna i trenutnim problemima oko igračkog kadra, Šakota je istakao:

- Iskrenuo je zglob, ligamenti su u pitanju. Nakon snimanja će se znati bolje. U ovom trenutku imamo veliki broj stranaca, to je problem. Imamo puno utakmica, znamo da nam fale igrači. U ovom trenutku Lorenzo je igrač koji nam najviše daje na terenu-rekao je Šakota.

Braun se povredio u samom finišu duela, a uz pomoć saigrač iznet je sa parketa. Amerikanac nije mogao da se osloni na nogu, a stepen povreda biće poznat u narednim danima.

Lorenco Braun bio je najefikasniji igrač Zvezde na ovom utakmici, ubacivši 20 poena.

Da sve bude gore po crveno-bele, uz poraz od Baskonije, Zvezdu neće popjačati ni Amerikanac Majk Grin. Vest da će osvajač FIBA Lige šampiona prošle godine i MVP Fajnal-fora ovog takmičenja u sezoni 2017/18 pojačati redove srpskog i regionalnog šampiona pokazala se netačnom.

SD/Teleks.info

Komentari