ZVEZDO, HIMKI MORA PASTI, U PROTIVNOM NEKA TI JE BOG U POMOĆI! Crveno-beli igraju za spas sezone, ili…!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDO, HIMKI MORA PASTI, U PROTIVNOM NEKA TI JE BOG U POMOĆI! Crveno-beli igraju za spas sezone, ili…!

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, pred meč 6. kola Evrolige protiv Himkija, rekao je da je pobeda u ovom susretu imperativ, nakon tri uzastopna poraza. Meč između košarkaša Crvene zvezde i Himkija igra se u četvrtak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

"Radio sam sedam godina u Himkiju i za taj klub me vežu brojne uspomene, osvojili smo i dva trofeja Evrokupa i radujem se utakmici sa bivšim glavnim trenerom Kurtinaitisom. Na terenu nema prijateljstva, mnogo nam je važna ova utakmica i pobeda u njoj. Svesni smo dobrog "momentuma" i poslednjih rezultata Himkija, ali pred našim navijačima pobeda je imperativ i to na bilo koji način", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Košarkaš srpskog i regionalnog šampiona Dejan Davidovac rekao je da Zvezdu očekuje težak meč, ali da uz podršku navijača mogu da dođu do pozitivnog rezultata.

"Očekuje nas meč sa ekipom koja je u dobrom ritmu i momentu, koja stiže u Beograd nakon ubedljive pobede nad Panatianikosom u Moskvi. Himki igra dobro ove sezone, zna se da ih predvodi Šved. To je tim koji je ispunjen odličnim igračima na svim pozicijama. Doveli su Mozgova, Jerebka, Jovića, što govori o njihovim ambicijama ove sezone. Mi sa druge strane moramo da budemo konstantni, jer nas je to dosta koštalo u nekim prethodnim utakmicama. Uz veliku podršku sa tribina, ali i našu energiju na parketu možemo do rezultata", rekao je Davidovac.

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Himkija igra se u četvrtak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Tanjug/Teleks.info

Komentari