AMAN, IMA LI IKO DOMAĆI! ZVEZDA DOVELA BEKA IZ SAD! VESTI IZ EVROPE O 4. TRANSFERU, treći Amer stigao u crveno-bele! Daje 11,4 poena i...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • AMAN, IMA LI IKO DOMAĆI! ZVEZDA DOVELA BEKA IZ SAD! VESTI IZ EVROPE O 4. TRANSFERU, treći Amer stigao u crveno-bele! Daje 11,4 poena i...

Nastavlja se osvežavanje kluba - još jedno inostrano pojačanje sa zapaženim učinkom u prošloj sezoni.

Stižu vesti iz evropskih medija. Kako javlja specijalizovani košarkaški portal "Evrohups", Crvena zvezda je dovela četvrto pojačanje ove sezone.

Reč je o američkom beku Lengstonu Holu, doskorašnjem članu grčkog Promiteasa, koji se još pre mesec dana spominjao kao pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana.

Hol ima 28 godina i nastupao je tri sezone za Promiteas. Na 13 utakmica u Evrokupu prosečno beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija. Pamte se i njegove odlične partije u Top 16 fazi, ponajviše dve vrhunske utakmice protiv Venecije (16p i 9as) i Oldenburga (20p, 8as).

Pre grčkog kluba, košarkaš iz SAD-a je nastupao i za Cibonu, Kolosos, Kantu i Bon, dok je profesionalnu karijeru započeo u italijanskoj Pistoji.

Ako sve bude kako piše "Evrohups", to će biti četvrto inostrano pojačanje za Zvezdu posle Lendrija Noka, Džordana Lojda i Korija Voldena.

SD

Komentari