AMERI, ZLATO VAM VISI, SRBIJA MOŽE DA VAM GA UZME! STOJAKOVIĆ: Sa igračima poput Bogdanovića, Bjelice, Teodosića, Jokića, orlovi su vrh!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • AMERI, ZLATO VAM VISI, SRBIJA MOŽE DA VAM GA UZME! STOJAKOVIĆ: Sa igračima poput Bogdanovića, Bjelice, Teodosića, Jokića, orlovi su vrh!

"Sa igračima poput Bogdanovića, Bjelice, Teodosića, Jokića, Srbija može do medalje"

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Stojaković rekao je da Srbija ima sjajan tim i da na Mundobasketu u Kini može da uradi mnogo.

Predrag Stojaković je sa reprezentacijom Jugoslavije došao do zlata na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu 2002. godine, a svoju NBA karijeru je gradio u ekipama Sakramenta, Nju Orleansa, Indijane, Toronta i Dalasa i sa Maveriksima ima šampionski prsten osvojen 2011. godine.

Stojaković je u razgovoru za sajt FIBA naglasio da mnogo očekuje od selekcije Srbije na Mundobasketu 2019.

"Talenat i hemija su nešto što mi se jako dopada u ekipi. Imamo mnogo kvalitetnih I talentovanih igrača. Radujem se što ću ih videti u Kini i mislim da imaju razlog da budu ambiciozni posle svega što su ostvarili prethodnih godina. Sa igračima poput Bogdanovića, Bjelice, Teodosića, Jokića i ostalih, na samom turniru možete dogurati daleko i vratiti se kući sa medaljom. Srbija je među najboljim timovima na svetu i uveren sam da ćemo biti odlični ovog leta", rekao je Predrag Stojaković.


Nekada najbolji trojkaš NBA lige govorio je i o velikoj konkurenciji na Mundobasketu i napomenuo da selekciji Sjedinjenih Američkih Država nije zagarantovano zlato.

"Ovo Svetsko prvenstvo će biti jako interesantno. Imamo mnogo timova koji mogu da doguraju daleko I da se bore za sam vrh. Francuska, Kanada, Litvanija, pa i Australija i Španija mogu doći do medalje", završio je Stojaković.

Mediji


Komentari