ČOVIĆ JASAN, RADONJIĆ JE PRIORITET, O POJAČANJIMA TEK KAD DEJAN POTPIŠE! Čestitke Partizanu na ulasku u Evroligu!

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • ČOVIĆ JASAN, RADONJIĆ JE PRIORITET, O POJAČANJIMA TEK KAD DEJAN POTPIŠE! Čestitke Partizanu na ulasku u Evroligu!

Crvena zvezda u petak od 19 časova otvara poslednje finale za takmičarsku 2021/22, a dok pripreme za susrete sa FMP iz Železnika traju, enigma svih navijača je - da li će Dejan Radonjić ostati i u narednoj sezoni?

O tome je, između ostalog, tokom gostovanja u emisiji Fokus na televiziji B92 govorio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

"Kao što znate, Dejanu ističe ugovor za nekoliko dana", započeo je Čović izlaganje i dodao:

"Zasad smo pričali o njegovom ostanku, nastavku saradnje, ali više ćemo znati naredne sedmice. Prvo da prođe finale".

03.00: (1,65) Boston (13,0) Golden Stejt (2,50)

U kuloarima se pominje sve više košarkaša koji su navodno na listi želja Crvene zvezde. Među njima je navodno i - Dalibor Ilić.

"Da bismo pričali o pojačanjima, prvo moramo da biramo trenera. Nismo još ništa govorili o pojačanja, niti smo sa bilo kim pričali. Gledajte koliko se imena samo pominje u poslednje vreme. Mi nismo nikog kontaktirali, što ne znači da nismo zainteresovani, ali o pojačanjima nećemo pre nego što izaberemo trenera. Tačno se zna koji su igrači pod ugovorima, sačekajte da završimo sezonu, pa ćemo onda o svemu".

Crvena zvezda 2022/23: Navijači žele nove ugovore za Radonjića, Davidovca i Holinsa

Crvena zvezda 2022/23: Navijači žele nove ugovore za Radonjića, Davidovca i Holinsa

Nejt Volters je Crvenu zvezdu napustio odmah posle finala Jadranske lige sa Partizanom, pa se mnogi pitaju - da li se vraća na Mali Kalemegdan za narednu sezonu?

"Njemu takođe ističe ugovor, a da li ćemo da produžavamo zavisiće od trenera. On je otišao jer ima određenih porodičnih problema, a struka je procenila da i bez njega možemo da dođemo do cilja".

Srbija će prvi put posle osam godina imati dva učesnika u Evroligi, odlučeno je posle današnje sednice Borda pošto je Partizanu dodeljena specijalna pozivnica.

"Iskreno sam srećan i čestitam večitom rivalu. Bez ikakvog sarkazma to kažem. Lično sam Đodriju Bertomeuu još na Fajnal foru pre nekoliko godina pričao o konceptu Evrolige sa 20 klubova. I tada sam mu govorio da Srbija treba da ima dva predstavnika u eliti i eto, to se sada događa. Iskreno čestitam".

Komentari