ČOVIĆ SE NE ŠALI, NAJPLAĆENIJIMA REŽE PLATE! Zvezda revidira ugovore, oslonac na domaćim igračima! RECESIJA NA MALOM KALEMEGDANU!

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • ČOVIĆ SE NE ŠALI, NAJPLAĆENIJIMA REŽE PLATE! Zvezda revidira ugovore, oslonac na domaćim igračima! RECESIJA NA MALOM KALEMEGDANU!

Kako "MaxBet" saznaje, najveći teret smanjenja plata trebalo bi da podnesu oni sa trenutno najvećim primanjima, Ognjen Kuzmić i Čarls Dženkins.

S obzirom na to da je centar crveno-belih imao težak saobraćajni udes zbog kojeg u minuloj sezoni nije mogao da pruži ni delić od onoga što se očekivalo, sasvim je realno da bivši košarkaš Real Madrida prihvati i manja primanja.

Ni kod ljubimca navijača, popularnog Đenke, ne bi trebalo da bude otpora. Amerikanac sa srpskim pasošem nema iza sebe sezonu za pamćenje, naprotiv. Jeste carevao u odbrani, ali zato u napadu nije postojao. Čarls nije doveden samo zbog odbrane. On, kao i Kuzmić, ima još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom.

Ni za dovođenja novih igrača neće da bude "razbijanja kase". Ugovori poput onog koji je imao Džejms Gist za sledeću sezonu nisu u planu. Mere racionalizacije su neophodne, a javnost je upoznata sa novom politikom kluba u koji spada dovođenje domaćih igrača, koji bi trebalo da budu okosnica tima koji će nastupati u sezoni 2020/21.

SD

Komentari