DA LI ĆE PARTIZAN I ZVEZDA PRIHVATITI IZAZOV EVROPSKOG GIGANTA?! Stranci neće igrati u njemu, biće mesta samo za domaće igrače!

    foto: KK Crvena Zvezda
    Podeli
  • DA LI ĆE PARTIZAN I ZVEZDA PRIHVATITI IZAZOV EVROPSKOG GIGANTA?! Stranci neće igrati u njemu, biće mesta samo za domaće igrače!

Cibona će u narednoj sezoni ABA lige pokušati da napravi tim bez stranaca! To je potvrdio i trener Zagrepčana Ivan Velić, koji je otkrio da se u klubu već radi na formiranju kadra za predstojeće izazove.

- Korona virus nas je naučio da ne razmišljamo toliko dugoročno, tako da o idućoj sezoni još ne razmišljam, ali ćemo raditi kao da će sve biti u redu i kad dobijemo okviran budžet počećemo da slažemo tim. Ono što znam jeste da ćemo pokušati da napravimo tim bez stranaca - rekao je Velić za klupski sajt.

Cibosi su nastavili da treniraju, posle pauze izazvane pandemijom korona virusa, pa na raspolaganju imaju uglavnom mlade snage i pojedince koji ni nemaju ugovor.

Trener Zagrepčana napomenuo je da mladi znaju da samo od njihovog rada zavisi "hoće li se ukrcati na voz za prvi tim". Inače, i dalje na treninzima nema Josipa Bilinovića, kao ni kapitena Cibone Marina Rozića, koji još vaga da li će se penzionisati.

SD


Komentari