DRAMA U PARTIZANU, NI POSLE TRI SATA SASTANČENJA NIJE DONETA ODLUKA: Šta igrati FIBA Ligu Šampiona ili ostati uz ULEB i igrati Evrokup!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • DRAMA U PARTIZANU, NI POSLE TRI SATA SASTANČENJA NIJE DONETA ODLUKA: Šta igrati FIBA Ligu Šampiona ili ostati uz ULEB i igrati Evrokup!

Sastanak Upravnog odbora košarkaškog kluba Partizan doneo je podelu na one koji žele transfer u FIBA Ligu šampiona i one koji su za ostanak u Evroliginoj porodici.

Posle tročasovnih razgovora, Upravni odbor Parnog valjka odlučio je da prvom čoveku Ostoji Mijailoviću da ovlašćenje da do petka odluči o daljem usmerenje Partizana po pitanju kojem se evropskom klupskom takmičenju priključiti na jesen. Zbog toga je konferencija za medije crno-belih pomerena sa četvrtka na petak.

"Upravni odbor KK Partizan NIS, sastao se danas u beogradskom hotelu Radison, gde je su na sednici usvojeni izveštaji o radu sportskog direktora Lončara i direktora Kijanovića o sezoni 2019/20. Pod tačkom četiri, UO je nakon tročasovne rasprave doneo odluku da podrži predlog koji se ovlašćuje predsednik Ostoja Mijailović da do petka donede odluku o budućem putu KK Partizan i saopšti je javnosti na konferenciji za medije.

Nakon veoma konstruktivne rasprave, članovi UO, koji ujedno čine predstavnike većine sponzora kluba, izneli su podeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, gde se određeni broj članova izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem EKA.

Zbog specifičnosti situacije, konferencija za medije KK Partizan NIS se odlaže za petak, 5. jun u 15 časova, kada će predsednik Ostoja Mijailović saopštiti konačnu odluku", stoji u saopštenju crno-belih.

SD

Komentari