EVO KAKVOG CENTRA TRAŽI ŽOC! NEĆE TEŠKAŠA, VEĆ... Samo ima li takvih u ponudi i ima li Partizan lovu da ga plati?!

    Podeli
  • EVO KAKVOG CENTRA TRAŽI ŽOC! NEĆE TEŠKAŠA, VEĆ... Samo ima li takvih u ponudi i ima li Partizan lovu da ga plati?!

Govorio je sportski direktor Partizana Zoran Savić da se traži centar. I još se traži. Jasno je da je petica potrebna crno-belima.

Nije se odustalo od dovođenja centra jer je preveliki rizik za postavljene ciljeve crno-belih da čitavu sezonu bitku pod obručima provedu Alen Smailagić i Balša Koprivica. Za sada funkcioniše ovo sa Smailagićem, koji može da se izvuče na trojku i pogodi dalekometan šut. Malo centara može da mu parira brzinom i stigne ga kod izlaska na šut za tri poena. Kod mladog Balše već se vidi napredak otkako je počeo da radi sa Žocom, ali od njega tek treba da se “kleše” pouzdani centar. Za sada je reč o talentu.

Dakle, nije se odustalo od angažovanja centra. Potreban je, ali se ne žuri. Da se ne pogreši. I nema potrebe za žurbu. Za sada crno-belima ide jako dobro na oba fronata, ABA ligi i Evrokupu.

Ako su se navijači Partizana nadali nekoj klasičnoj petici, “teškašu”, pogrešili su… Kako MaxBet sport saznaje, traži se profil igrača sličan nekadašnjem krilnom centru kluba iz Humske, Stefonu Lazmeu.

To praktični znači da se traži zaštitnik obruča, ali i neko ko je spreman da preuzima u odbrani i bude sposoban da trči u tranziciji. Videćemo na koga će da padne izbor. I kada…

Maxbetsport

Komentari