(FOTO) NIJE SAMO MEKINTAJER, JOŠ JEDAN AMERIKANAC NA METI PARTIZANA! Crno-beli dovode krilo koje je CSKA lagano ubacilo 33 poena!

    foto: KK Partizna
    Podeli
  • (FOTO) NIJE SAMO MEKINTAJER, JOŠ JEDAN AMERIKANAC NA METI PARTIZANA! Crno-beli dovode krilo koje je CSKA lagano ubacilo 33 poena!

Napada Partizan Evroligu. Ove sezone je ostao bez nje, u sledećoj ne želi da se dogodi isto. U Humskoj su ozbiljno prionuli na sklapanje tima.

S mnogim igračima je produžen ugovor, okosnica ekipe je zadržana, treba malo da se nadogradi. Očekuje se pojačanje na poziciji dva i tri - Amerikanac Eldžin Kuk. U minuloj sezoni nosio je dresove dva kluba, Avtodora i Uniksa.

Za klub iz Saratova je odigrao 14 utakmica i u proseku je beležio 15.4 poena, 5,5 skokova i 1.7 asistencija. Najbolju partiju u VTB ligi pružio je protiv CSKA, 4. novembra 2019. godine, kada je postigao 33 poena.

U Uniks je prešao 28. januara. Zanimljivo, za tim iz Kazanja odigrao je samo jedan meč u Evrokupu. Protiv Monaka je na terenu proveo 18:23 minuta i za to vreme nije postigao ni poen (šut za dva 0/2, šut za tr poena 0/1).

Inače, Kuk je bio i igra Cedevite u sezoni 2018/19...

Maxbetsport

Komentari