(FOTO) PAO KRADE ZVEZDI JOVIĆA, Atinjani spremili ponudu koju plej Orlova neće moći odbiti! MOGU LI CRVENO-BELI SPREČITI OTMICU?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) PAO KRADE ZVEZDI JOVIĆA, Atinjani spremili ponudu koju plej Orlova neće moći odbiti! MOGU LI CRVENO-BELI SPREČITI OTMICU?!

Zapalila je u petak veče Crvena zvezda navijače objavljivanjem da je potpisala ugovore sa Nikolom Ivanoviće i Lukom Mitrovićem, a zatim su počele da se pojavljuju i spekulacije o dovođenju Alekse Avramovića i Stefana Lazarevića, dok se stidljivo najavljivala mogućnost da se na Mali Kalemegdan vrati Stefan Jović.

Ipak, za povratak plejmejkera koji je napustio Himki početkom marta moraće da se slože kockice, pošto novinar portala Eurohoops Aris Barkas tvrdi da dogovor između crveno-belih i Jovića još uvek nije postignut jer su u igri i druge opcije.

Italija je bez problema dobila i Tursku i Švajcarsku, a kako igra, Vels danas (18.00) neće predstavljati nikakav problem, iako Ostrvljani u meč ulaze sa sjajna četiri boda. Kvot na Azure je 1,52, a na duplu šansu X2 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Vels.

Ozbiljnu konkurenciju Crvenoj zvezdi predstavlja Panatinaikos koji je za Jovića pokazao interesovanje još tokom plej-ofa grčkog šampionata, ali do saradnje nije tada došlo. Međutim, klub iz Atine odlučio je da ponovo pokuša i tako zakomplikuje crveno-belima plan o povratku Jovića, a nije jedini koji bi ga rado video u svojim redovima.

SD

Komentari