(FOTO) SALE, OVAJ JE LUD 100 POSTO! AMER ODBIO DA OBUČE CRVENO-BELI DRES JER U AMERICI UBIJAJU CRNCE! Šta reći, momak imaš li ti gram mozga?!

    Podeli
  • (FOTO) SALE, OVAJ JE LUD 100 POSTO! AMER ODBIO DA OBUČE CRVENO-BELI DRES JER U AMERICI UBIJAJU CRNCE! Šta reći, momak imaš li ti gram mozga?!

Crvena zvezda pokušava da kompletira tim dovođenjem još pojaanja na spoljnim pozicijama, a na Malom Kalemegdanu je izbori u jednom trenutku pao na Amerikanca Kifera Sajksa koji je trenutno član Turk Telekoma.

Međutim, iako bi imao priliku da igra u Evroligi, Sajks je odlučio da odbije ponudu Crvene zvezde. Ni to nije čudno, dešava se često ukoliko klub i igrač ne uspeju da se dogovore oko svih uslova. Ipak, Amerikanac je objasnio na svom tviter profilu zašto je rekao ''ne'', a navijači crveno-belih našli su se najblaže rešeno u čudu.

- Zato što policija ubija tamnopute ljude u mojoj zemlji i izvlači se sa tim. Hvala to pitate zašto. Profesionalno i sa poštovanjem - napisao je Sajks u tvitu, ali i dalje nikome nije jasno kakve veze Crvena zvezda ima sa situacijom u SAD koja već duže vreme stvara mnogo problema.


Komentari