FRKA U PARTIZNU, TUČA ZAGORCA I KURCA, OSTOJA TVRDI DA TO NIJE TAČNO! Hoće da destabilizuju crno-bele?! OK, OSTOJA SAMO KAŽI KO?!

    Podeli
  • FRKA U PARTIZNU, TUČA ZAGORCA I KURCA, OSTOJA TVRDI DA TO NIJE TAČNO! Hoće da destabilizuju crno-bele?! OK, OSTOJA SAMO KAŽI KO?!

Partizan je na rutinski način odradio posao protiv Lijetkabelisa, ali posle meča se više priča o oduzimanju kapitenske trake Radetu Zagorcu, negoli o pobedi crno-belih.

Pored Zagorca ni Rodions Kuruc nije ulazio na parket protiv Litvanaca.

Trener crno-belih Željko Obradović posle meča je kratko rekao da on bira kapitena i da igraju oni koji zasluže na treningu i tu završio priču.

Javnosti je ostalo da spekuliše šta se zapravo desilo u Partizanu...

U moru takvih glasina jedna se izdvaja. Dolazi iz dnevnog lista "Danas" koji piše da su se na treningu zakačili Zagorac i Kuruc i da su na ledu kod trenera Obradovića.

Navodno, varnice su bile takvog intenziteta da su mogle da proizvedu i tuču većih razmera, piše Danas, a prenosi i "Mocartsport".

- U svakom slučaju, obojica se nalaze u nezavidnoj poziciji kod Obradovića i ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji - dodaje se.

Partizan sledeću utakmicu igra sutra protiv Budućnosti u Beogradu.

Tada ćemo i videti da li će se kapitenska traka zadržati na Dangubićevoj ruci ili je to bila samo privremena kaznena mera

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je demantovao da je došlo do obračuna između dvojice košarkaša na treningu, zbog čega nisu igrali protiv Lijetkabelisa u utakmici Evrokupa.

"Pokušaji destabilizacije i plasiranje lažnih tekstova "dobro informisanih" je očekivano. Zbog tima, ali i zbog zlonamernih, pokažimo sutra slogu i pružimo podršku Željku i momcima u Areni!", napisao je Mijailović na Tviteru.

Novosti/Teleks.info

Komentari