GROBARI NA NOGAMA - MIJAILOVIĆ NAJAVIO DVA POJAČANJA U PARTIZANU! Stižu centar i bek šuter, IMENA SE DRŽE U TAJNOSTI!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • GROBARI NA NOGAMA - MIJAILOVIĆ NAJAVIO DVA POJAČANJA U PARTIZANU! Stižu centar i bek šuter, IMENA SE DRŽE U TAJNOSTI!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o potencijalnim pojačanjima za ovu sezonu. On je potvrdio spekulacije da će crno-beli uskoro dobiti pojačanje.

On je istakao da klub nije zadovoljan učinkom Artsijoma Parahovskog, ali da pojačanje na poziciji centra nije jedino.

"Što se tiče prelaznog roka, ni mi ni navijači nismo baš bili zadovoljni učinkom igrača iz takve kategorije kao što je Parahovski. Postigli smo zajednički dogovor da izađemo iz ugovora, na minimalnu štetu po Partizan i ostavili smo deo planiranog budžeta za dovođenje novog centra", rekao je Mijailović u otvorenom studiju Fakulteta za Sport Univerziteta "Union - Nikola Tesla" i dodao:

"Iskoristićemo narednu pauzu koja će doći u roku od dve nedelje kako bismo popunili tu poziciju, ali ćemo se pre toga baviti dovođenjem beka-šutera, kojeg tražimo već duže vreme".Foto: Fakultet za sport

Nedugo zatim Mijailović je potvrdio da dolazi "kvalitetan igrač na bekovskoj poziciji".

"Već naredne nedelje možemo očekivati igrača na bekovskoj poziciji. U završnoj fazi pregovora smo sa jednim kvalitetnim igračem, ali ne želim još da pričam o imenu, dok ne budemo potpisali ugovor sa njim. Nemamo pravo na grešku. Parahovski je bio jedan od retkih koji nije opravdao naša očekivanja, ali su svaka ostala pojačanja bila jako kvalitetna", zaključio je Mijailović i pohvalio igre Vilijama Mozlija, kojem se planira da se ponudi produženje ugovora.

Partizan se pobedom nad Ritasom tokom tekuće nedelje plasirao u Top 16 fazu Evrokupa.

"Mislim da je ovo velika stvar za Partizan, jer nam je bilo izuzetno važno da preskočimo prvu prepreku i dođemo do Top 16 faze. Kako sada stvari stoje, bićemo ili prvi ili drugi u grupi i zbog toga smatram da imamo šanse da prođemo i narednu fazu", zaključio je Mijailović.

B92.net

Komentari