KRAJ SAPUNICE, KODI MILER MEKINTAJER POTPISAO ZA PARTIZAN! Amerikanac poručuje de će mu sledeća sezona biti najbolja do sada!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ SAPUNICE, KODI MILER MEKINTAJER POTPISAO ZA PARTIZAN! Amerikanac poručuje de će mu sledeća sezona biti najbolja do sada!

Kodi Miler Mekintajer postao je novi član košarkaškog kluba Partizan.

Kako prenosi Nova.rs, košarkaši Partizana dobili su novog saigrača, a radi se o američkom plejmejkeru Kodi Miler Mekintajeru.

Mekintajer je ovdašnjoj publici poznat po tome što je protekle sezone nosio dres Cedevita Olimpije i bio je njihov najbolji igrač.

Kodi je školovan košarkaš, dolazi sa prestižnog univerziteta Vejk Forest, a karijeru je gradio u ruskoj Parmi i Zenitu iz Sankt Peterburga.

On će biti zamena za drugog američkog plejmejkera, Korija Voldena, koji je nedavno na sopstveni zahtev napustio ekipu Partizana.

Što se tiče Mekintajera, on je u Evrokupu prosečno postizao 15.2 poena uz 5 skokova i 4.5 asistencije, a nešto slično je imao i u ABA ligi.

Na poslednjem meču protiv FMP-a, imao je 21 poen uz 64% šuta iz igre, a uz to je imao 4 skoka i 7 asistencija.

Mekintajer je ostavio poruku na Tviteru, ali nije direktno prokomentarisao dolazak u Humsku, već je istakao da će mu sledeća sezona biti najbolja do sada.

To je izazvalo veliki broj pozitivnih komentara pristalica crno-belih boja koji su mu poželeli uspeh u Partizanu.

"Nemam pojma gde se ovaj put završava, ali sam spreman da hodam dok ne stignem do ćorsokaka... Imam još mnogo da dokažem u ograničenom broju godina. Peta godina će biti najbolja do sada", napisao je Miler-Mekintajer.

B92.net/Teleks.info

Komentari