LUDI SRBIN OKUPLJA DRIM TIM, SALETOVI ORLOVI IH PLAŠE, Za Amere će igrati Harden Dejvis, Voker, Mičel…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LUDI SRBIN OKUPLJA DRIM TIM, SALETOVI ORLOVI IH PLAŠE, Za Amere će igrati Harden Dejvis, Voker, Mičel…

Selektor američke košarkaške reprezentacije Greg Popovič počeo je da okuplja igrače koji bi trebalo da igraju na Svetskom prvenstvu u Kini ovog leta. Predvodnici ekipe trebalo bi da budu Džejms Harden, Entoni Dejvis, Kemba Voker i Donovan Mičel.

Sjedinjene Američke Države na poslednja dva svetska šampionata osvajale su zlatnu medalju, a selektor Greg Popovič, iako neće imati na okupu najveće zvezde, može da izabere izuzetno jak sastav.

Kako prenosi renomirani košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski, tim će predvoditi Džejms Harden i Entoni Dejvis, uz pomoć Kembe Vokera i mladog Donovana Mičela.

Uz njih, u ekipi bi trebalo da se nađu i Bredli Bil, Erik Gordon, Kajl Kuzma, Demijan Lilard, Bruk Lopez, Kevin Lav, Si-Džej Makolum i Džejson Tejtum.

Prema pojedinim izvorima američkog novinara, na trening kampu ovog leta mogli bi da se nađu i veterani Pi-Džej Taker i Pol Milsap.

Svetsko prvenstvo u Kini igra se od 31. avgusta do 15. septembra u Kini, a selekcija SAD nalazi se u Grupi E, zajedno sa selekcijama Turske, Češke i Japana.


Komentari