MAJK MELON UZ KOKOŠKOVA U SELEKCIJI SRBIJE! Ovo znači da će i Jokić definitivno igrati za Orllove na kvalifikacijama za OI!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MAJK MELON UZ KOKOŠKOVA U SELEKCIJI SRBIJE! Ovo znači da će i Jokić definitivno igrati za Orllove na kvalifikacijama za OI!

Glavni trener Denver nagetsa, Amerikanac Majk Meloun, biće specijalni savetnik selektoru Igoru Kokoškovu tokom kvalifikacija, a nadajmo se i samog učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ovu informaciju je na svom sajtu u noći između utorka i srede objavio Košarkaški savez Srbije.

Kako se navodi, prvi trener Nagetsa je potvrdio da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji će se u junu održati u Beogradu.

On će po okončanju NBA plej-ofa, u kojem će Denver izvesno i učestvovati, direktno doći u Srbiju i pridružiti se stručnom štabu nacionalnog tima Srbije.

Da li je na odluku Melouna uticaj imao Nikola Jokić za sada nije poznato, ali će svakako ova vest imati pozitivan uticaj i na odluku najboljeg centra NBA lige, a potom i na njegove eventualne partije u reprezentaciji u borbi za OI i sam turnir u Tokiju predstojećeg leta.

Podsetimo, novi selektor Igor Kokoškov je ranije za svoje pomoćnike izabrao Vladimira Jovanovića iz FMP-a i Dejana Milojevića iz Mege.

RTS

Komentari