MOŽE LI SRBIJA DOBITI SAD?! GLUPO PITANJE, NARAVNO DA MOŽE! Legendarni Džej Ar Holden ubeđen je da orlovi mogu do trona na SP u Kini!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MOŽE LI SRBIJA DOBITI SAD?! GLUPO PITANJE, NARAVNO DA MOŽE! Legendarni Džej Ar Holden ubeđen je da orlovi mogu do trona na SP u Kini!

Legenda CSKA sa kojim je dva puta osvajao Evroligu, ali i Rusije koju je dovo do trona na Evrobasketu 2007. Džej Ar Holden ubeđen je da Srbija može do trona na SP u Kini.

"Igrajući u Evropi naučio sam da na jednom meču svako svakog može da pobedi, a evroligaški Fajnal For je pravi primer toga. Zbog čega Srbija ne bi pobedila Ameriku? Jaki su, imaju NBA zvezde... Kao što sam rekao, na Fajnal Foru imate favorita, ali on može i da izgubi, to je samo jedan meč protiv jakog tima i svi na turnir dolaze sa velikim očekivanjima. Što se mene tiče, Srbija je jedan od favorita za osvajanje titule i ne bi me čudilo i da je osvoje, sjajni su", rekao je Holden u intervjuu za Sportklub.

Holden ističe da je fasciniran Bogdanom Bogdanovićem i da od njega očekuje velika dela.

"Mislim da taj momak ima priliku da uradi nešto posebno. Ima 26,27 godina i tek ulazi u zenit u svoje karijere, a u Evropi je već pokazao da je velika zvezda. Sviđa mi se njegova igra, a najviše mi se dopada što nije limitirao samog sebe. Njemu niko ne može da kaže da je šuter ili kreator ili dodavač, on sve radi po malo. Može da igra na više pozicija, može da igra bez lopte, može da postiže poene, da šutira, može sve. Posle povrede Miloša Teodosića, Bogdan Bogdanović je Srbiji još potrebniji", rekao je Džej Ar Holden.

Holden trenutno radi kao skaut Detroit Pistonsa


Komentari