NA REDU JE ŠPANIJA! Đorđević: Riki, Rudi, Ljulj, braća Ernangomez, ekipa za respekt - IMAJU SJAJNE IGRAČE, ALI IMA I SRBIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NA REDU JE ŠPANIJA! Đorđević: Riki, Rudi, Ljulj, braća Ernangomez, ekipa za respekt - IMAJU SJAJNE IGRAČE, ALI IMA I SRBIJA!

Četvrta recka u nizu, Srbija je sve bliža nokaut fazi. Ali, pre toga mora da reši i najveći problem u ovom trenutku - Španiju.

Dan pauze i onda derbi sa Španijom koji odlučuje kojim putem Srbija ide ka finalu.

“Odlična ekipa, nakrcana iskustvom. Imaju određenih fizičkih problema, ali mislim da će biti spremni za nas. Pokupili su sve što su mogli da pokupe u poslednjih 10-15 godina. Stalno su u vrhu, puni medalja, znanja, iskustva kako se igraju ovakva takmičenja. Riki, Rudi, Ljulj, braća Ernangomez, Gasol... Imaju reprezentaciju za potpuni respekt. Imaju oni sjajne igrače, ali imamo i mi“.

Još jednom Orlovi su odradili posao s pola gasa, Portoriko je došao kao trening koji juče nije odrađen zbog puta, a konačna razlika na kraju bila je ogromnih 43 poena!

“Ne znam šta bih rekao. Bila je teška utakmica za nas, imali smo ozbiljan pristup, igrali smo tako do kraja. Dobro smo rešavali situacije, nismo dali Portoriku šansu da se vrati. Moramo sada da se lepo oporavimo kako bismo se spremili za naredni meč“, poručio je Aleksandar Đorđević na konferenciji za medije.

U dosadašnje četiri utakmice selektor je nekoliko puta mešao karte sa startnom petorkom...

“Nije u pitanju ko počne, već ko završi utakmicu. Moraju svi da budu zdravi i spremni i vodimo računa o tome. Igrači razumeju da kod nas nije bitno ko počinje".

Mozzartsport/Teleks.info

Komentari