OBRADOVIĆ NAŠAO ZAMENU ZA BRAUNA, ZVEZDA DOVODI FANTASTIČNOG PLEJA! Lengston Hol može da zatrpa koš protivnika, ali i da deli brutalne asistencije!

    foto: KK CZ/ABA
    Podeli
  • OBRADOVIĆ NAŠAO ZAMENU ZA BRAUNA, ZVEZDA DOVODI FANTASTIČNOG PLEJA! Lengston Hol može da zatrpa koš protivnika, ali i da deli brutalne asistencije!

Saša Obradović pre nekoliko dana seo je na klupu Crvene zvezde. Iskusni stručnjak je počeo da stvara tim za narednu sezonu, a kako navode pojedini izvori, ekipa sa Malog Kalemegdana bi uskoro mogla da dobije novog člana.

Naime, dobro obavešteni italijanski novinar Luk D'alesandro tvrdi da će prvo pojačanje crveno-belih biti Lengston Hol iz grčkog Promiteasa.

Amerikanac igra na poziciji plejmejkera, ali može da "zakrpi" i poziciju dva. Četiri godine je studirao na Univerzitetu Merser, profi karijeru je krenuo u italijanskoj Pistoji, a potom je igrao u Kantuu, Bonu, Kolososu sa Rodosa i Ciboni, gde se nije dugo zadržao.

Igrao je dobro ove sezone u Grčkoj, pa su navodno za njegove usluge bili zainteresovani PAO i Olimpijakos.

Sjajne partije pružao je ove sezone u Evrokupu u dresu Promiteasa, na trinaest utakmica u Evrokupu prosečno je beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija. Pamte se njegove odlične partije u Top16 fazi, ponajviše dve vrhunske utakmice protiv Venecije (16p i 9as) i Oldenburga (20,p 8as).


Komentari