OBRADOVIĆ PRESEKAO, AMER IDE IZ ZVEZDE, NIJE ZADOVOLJIO! OPORAVIO SE I LENDRI NOK! Šta reći, hajde da vidimo i to čudo!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • OBRADOVIĆ PRESEKAO, AMER IDE IZ ZVEZDE, NIJE ZADOVOLJIO! OPORAVIO SE I LENDRI NOK! Šta reći, hajde da vidimo i to čudo!

Crvena zvezda je odlučila da ponovo u ekipu vrati Lendrija Noka, koji je prošao medicinske testove, dobio neophodna lekarska uverenja i staviće se na raspolaganje treneru Saši Obradoviću.

Povratak Noka označio je "gužvu" u rosteru Crvene zvezde, pa je stručni štab prinuđen da se pojedinim košarkašima "zahvali" na saradnji.

Naime, ugovor će biti raskinut sa Emanuelom Terijem koji je prvobitno stigao u Zvezdu, posle saznanja da Noko ima medicinskih problema, ali pošto su se stvari vratile na prvobitnu zamisao Obradovića u kojoj je video bivšeg centra Albe kao centralnu figuru u reketu, njegova "rezerva" će napustiti Mali Kalemegdan.

Što se Terija tiče, on nije uspeo da se ozbiljnije nametne. Iako je doveden prvenstveno kao igrač koji će dominirati u skoku nije uspeo značajnije da pomogne timu. U ABA ligi je prosečno igrao nešto manje od 17 minuta po meču, uz učinak od 4,9 poena i pet skokova. Sličan bilans zabeležio je i na parketima Evrolige.

Međutim, posle saznanja da Noko može da nastavi sa košarkaškim aktivnostima, procenjeno je u Zvezdi da bi nekadašnji igrač bundesligaša bio znatno korisniji u trenutnom sistemu Crvene zvezde.

SD

Komentari