PANATENAIKOS BI DA TRINKIJERIJA OTME PARTIZANU?! Atinjani posle odlaska Pitina traže novog trenera! TREBA LI GROBARI DA BRINU?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PANATENAIKOS BI DA TRINKIJERIJA OTME PARTIZANU?! Atinjani posle odlaska Pitina traže novog trenera! TREBA LI GROBARI DA BRINU?!

Posle odlaska Rika Pitina sa klupe Zelenih sa Glifade, počelo je licitacija za njegovim naslednikom. Pominjali su se Dimitris Itudis (CSKA), Željko Obradović (Fenerbahče) i Šarunas Jasikevičijus (Žalgiris), ali Igor Kokoškov i Andrea Trinkijeri koji ima sjajnu sezonu sa timom iz Humske.

- Nema tu šta mnogo da se kaže, samo informacija koja je poslužila medijima u Grčkoj da popune prazan prostor u nedostatku sportskih događaja- kazao je za Aleksandar Rašković, menadžer italijasnkog stručnjaka za Mozzartsport.

Znači, nema istine u tome da bi Trinkijeri mogao u Panatinaikos?

- Nije bilo kontakta od strane Panatinaikosa. Osim toga, Trinkijeri sa Partizanom ima potpisan višegodišnji ugovor koji je i dalje aktivan. Osim toga, Trinkijeri je već nekoliko puta izjavio da mesta za razmišljanja o košarci u ovom momentu nema i ona su u drugom planu. On, kao i svi ostali, želi da pomogne maksimalno da se suzbije pandemija virusa korona, da se sačuvaju životi, a tek kada se budu stekli uslovi za normalan rad onda će se vratiti i sport, a ekipe u svoje radne obaveze.

Andrea Trinkijeri je u novembru 2018. potpisao trogodišnji ugovor s Partizanom, što znači da s crno-belima vezan bar na još jednu sezonu. A, prema najavama prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, klub će gledati da zadrži italijanskog stručnjaka...

SD

Komentari