PARTIZAN DOVEO BRUTALNO POJAČANJE! Endru Gaudlok poslednja kockica u Trinkijerijevoj slagalici! CRNO-BELI IMAJU ZASTRAŠUJUĆI TIM!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN DOVEO BRUTALNO POJAČANJE! Endru Gaudlok poslednja kockica u Trinkijerijevoj slagalici! CRNO-BELI IMAJU ZASTRAŠUJUĆI TIM!

Bivši bek šuter Lejkersa, Uniksa, Fenerbahčea, Makabija i Armanija Endru Gaudlok na korak je od potpisa ugovora sa Partizanom.

Bio je velika želja Andree Trinkijerija, sarađivali su u Uniksu, kad su u sezoni 2013/14 igrali nezaboravne mečeve protiv Crvene zvezde u polufinalu Evrokupa, prvi od njih u Areni, pred više od 20.000 navijača.

Košarkaš je pomenute godine bio i MVP tog takmičenja, a naredne sezone je bio i član druge najbolje petorke Evrolige.

Dugo su pregovarali, Amerikanac je isprva bio preskup, a sada nezvanično saznajemo da su otklonjene sve prepreke na putu ka potpisivanju ugovora.

Gaudlokovim dolaskom biće kompletirana lista Partizanovih pojačanja ovog leta. Prethodno su angažovani: Nemanja Gordić, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Rašon Tomas, Kori Valden, Artjom Parahovski i Stefan Birčević.

Proteklu sezonu on je proveo u kineskim Šandong Golden Starsima, a sada je veoma blizu povratka u evropsku košarku.

Iskusni bek će u decembru ove godine napuniti 31 godinu, visok je 191 centimetar i svakako će biti izuzetno značajan šraf u igri tima italijanskog trenera, ukoliko pregovori do kraja budu prošli po planu. On bi mogao da približi ekipu ponovnom učešću u najjačem evropskom klupskom takmičenju, kao što je u poslednje vreme i najavljivano iz kluba kao glavni cilj za nadolazeću sezonu.

Mondo.rs/Teleks.info

Komentari