POTPISAO! DELIJE SU DOBILE VEST KOJA IH JE DIGLA NA NOGE, A ZVEZDA BRUTALNOG CENTRA! Ristić se vratio, ispekao je zanat u Astani!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • POTPISAO! DELIJE SU DOBILE VEST KOJA IH JE DIGLA NA NOGE, A ZVEZDA BRUTALNOG CENTRA! Ristić se vratio, ispekao je zanat u Astani!

Navijače Crvene zvezde zabrinuti su kako će tim izgledati naredne sezone, nakon okončanja krize sa korona virusom, ali jedna stvar je sigurna - crveno-beli ne moraju da brinu za centra. Naime, pozajmica u Astani istekla je Dušanu Ristiću, a po njegovim rečima on čeka da se pandemija smiri kako bi se vratio u Beograd.

Ristić se dokazao odličnim partijama za kazahstanski klub u VTB ligi, a ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana ističe mu na leto 2021. godine.

Srbin je zabeležio dabl-dabl prosek na 18 mečeva u regionalnom takmičenju, i to sa 15,7 poena i 10, 9 skokova, a rekord sezone je upisao protiv učesnika Evrolige, Zenita iz Sankt Petersburga kome je ubacio čak 30 koševa.

Pored Ristića, pod ugovorom sa srpskim šampionom je i tandem koji je tokom sezone prekomandovan u FMP iz Železnika, Filip Čović i Ognjen Kuzmić, pa je moguće da će i oni ponovo "pojačati" crveno-bele ukoliko bude potrebe.

Mediji

Komentari