PROCURILO! BUDŽETI "VEČITIH" MERE SE MILIONIMA, ali Zvezdin će od Partizanovog biti bar tri puta veći! ODKUD VAM PARE MAJSTORI?!

    foto: ABA/KK CZ
    Podeli
  • PROCURILO! BUDŽETI "VEČITIH" MERE SE MILIONIMA, ali Zvezdin će od Partizanovog biti bar tri puta veći! ODKUD VAM PARE MAJSTORI?!

Ovogodišnja košarkaška sezona je završina dok nova još uvek nije blizu početka, ali već se uveliko zahuhtava atmosfera, posebno zbog dešavanja od ovog vikenda, kada je objavljeno da će Kori Volden napustiti Partizan i pojačati Crvenu zvezdu, spekuliše se i o tome kolike budžete će dva beogradska "večita" rivala imati pred narednu sezonu.

Kako saznaju pojedini beogradski mediji, budžet crno-belih za narednu sezonu trebalo bi da bude 3.000.000 evra.

To smanjenje, u odnosu na ono koliki je budžet zapravo trebalo da bude, "stupilo je na snagu" zbog pandemije korona virusa, a posebno zbog toga što naredne sezone crno-beli neće igrati Evroligu, za šta je takođe Covid-19 glavni krivac.

Došlo se i do informacija koliki je Zvezdin budžet, a u toj nameri došli smo do dva podatka. Prema jednim izvorima, on bi trebalo da iznosi preko 14.000.000 evra, odnosno oko 4,5 do 5 puta veći nego Partizanov.

Međutim, neka druga saznanja do kojih su pojedini mediji došli, govore da bi crveno-beli trebalo da izdvoje oko 9.000.000 evra, odnosno, tri puta više od Partizana.

Iako ovo i dalje nisu zvanične informacije, veruje se da odstupanje od njih do početka sezone ne bi trebalo da bude veliko.

SD

Komentari