RADULJICA U PARTIZANU, KORONAVIRUS GA OSLOBODIO UGOVORA! I ZVEZDA “LOVI” IGRAČE U KINI! Večiti se spremaju za finiš sezone!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RADULJICA U PARTIZANU, KORONAVIRUS GA OSLOBODIO UGOVORA! I ZVEZDA “LOVI” IGRAČE U KINI! Večiti se spremaju za finiš sezone!

Partizan bi mogao da dobije brutalno pojačanje na poziciji pet zahvaljujući koronavirusu u Kini! Tamošnji šampionat, poput fudbalskog, prekinut je do daljnjeg zbog, a kineska liga je dala dozvolu strancima da napuste svoje klubove usled neizvesnosti do kada će se bolest širiti.

To otvara mogućnost da se neki izuzetno kvalitetni košarkaši ponovo nađu u Evropi ili SAD, a među njima se naročito ističe ime srpskog reprezentativnog centra Miroslava Raduljice.

Ovakva odluka je doneta kako bi se izbegla mogućnost širenja virusa, pa su otkazani i treninzi, a ne samo utakmice. Ekipa Đangsu Dragons, za koju nastupa Raduljica, će takođe ispoštovati ovu odluku, pa ćemo videti da li će se robusna petica odlučiti na selidbu iz Kine.

Takođe, ovo otvara mogućnost Crvenoj zvezdi i Partizanu da dovede neka od željenih pojačanja koja inače ne bi bili u mogućnosti da angažuju da je kineski šampionat regularno nastavljen.

Da li će do nekih "bombastičnih" transfera doći videćemo već u narednih nekoliko dana...

SD/Teleks.info

Komentari