SA KIM ĆE KARI U BOJ?! JOKIĆ SE NEĆKA, BOGDAN IDE NA OPERACIJU, GIDURA POVREĐEN, TEO NE MOŽE... Orlovi u problemu, mogu li bez njih na SP!

    foto: KSS/Printskrin
    Podeli
  • SA KIM ĆE KARI U BOJ?! JOKIĆ SE NEĆKA, BOGDAN IDE NA OPERACIJU, GIDURA POVREĐEN, TEO NE MOŽE... Orlovi u problemu, mogu li bez njih na SP!

Selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, još nije objavio spisak kandidata za završnu fazu kavlifikacija za Svetsko prvenstvo i mečeve protiv Letonije u Rigi (30. jun) i Belgije u Nišu (3.jul), a već se naziru problemi oko sastava tima.

Nikola Jokić se nije još uvek nije izjasnio da li će ovoga leta da igra za Orlove, Bogdan Bogdanović planira operaciju, veliko je pitanje kakvo je stanje povrede Marka Gudurića, a Pešić neće moći da računa i na kapitena Miloša Teodosića.

Plejmejkera nacionalnog tima koji je maestralno kormilario Virtusovim brodom do pehara Evrokupa i evroligaške luke do polovine juna očekuje završnica italijanskog šampionata u kojem brani titulu.

Niko ne sumnja da će bolonjski crno-beli stići barem do finala koje bi moglo da potraje čak do 20. juna (za kad je planirana sedma utakmica), što preti da dodatno iscrpi Teodosića iza koga je više nego naporna sezona.

Zbog svega toga, kako "Mocartsport" saznaje, realno je očekivati da Teodosić ipak bude oslobođen igranja mečeva sa Letonijom i Belgijom...

SD

Komentari