ŠAKOTA PRED SMENOM, MENJA GA VLADA JOVANOVIĆ! Poraz od Partizana u Kupu je kap koja je prelila čašu! ČOVIĆ SE ZA SADA NE OGLAŠAVA, ALI…

    foto: KK Crvena Zvezda
    Podeli
  • ŠAKOTA PRED SMENOM, MENJA GA VLADA JOVANOVIĆ! Poraz od Partizana u Kupu je kap koja je prelila čašu! ČOVIĆ SE ZA SADA NE OGLAŠAVA, ALI…

Crvena zvezda je ostala i treću godinu zaredom ostala bez Kupa Radivoja Koraća, pošto je u nedelju uveče poražena od Partizana posle produžetka.

Klub sa Malog Kalemegdana imao je praktično dobijenu utakmicu jer je u poslednji minut meča imao prednost od 6 poena, a na 17 sekundi do kraja ta prednost je bila na 5 poena da bi potom Markus Pejdž uspeo da donese produžetak u kome su crno-beli doneli pobedu.

U međuvremenu su se odmah posle ovog poraza i izgubljenog trofeja pojavila brojne spekulacije o potencijalno novoj promeni na mestu šefa stručnog štaba Zvezde.

Po društvenim mrežama je počelo da se piše da bi trenutni strateg FMP-a, Vlada Jovanović, mogao da nasledi Dragana Šakotu.

Ipak, sve je za sada u domenu spekulacija ili možda čak navijačkih želja. Ono što je jedino evidentno jeste da Zvezda ima velikih problema u poslednje vreme sa formom i rezultatima.

Mediji

Komentari