ŠAKOTA: ZVEZDA JE INSTITUCIJA, ONA SE NE ODBIJA! Ciljevi su jasni - osvajanje trofeja i što više pobeda u Evroligi!

    foto: KK Crvena Zvezda
    Podeli
  • ŠAKOTA: ZVEZDA JE INSTITUCIJA, ONA SE NE ODBIJA! Ciljevi su jasni - osvajanje trofeja i što više pobeda u Evroligi!

Nebojša Čović je na vandrednoj konferenciji za novinare predstavio novog trenera, to je Dragan Šakota. Novi trener je naglasio da mu nije bilo teško da prihvati novi izazov i ponovo sedne na klupu crveno-belih.

Šakota je u prvom obraćanju medijima kao novi trener Crvene zvezde naglasio da mu je jasno da je pred njim veliki posao, da je pred ekipom veliki broj utakmica i nekoliko zacrtanih ciljeva za ovu sezona, a osnovni je odbrana titule u ABA ligi.

"Prvo želim dobru saradnju i mislim da smo i u prošlosti dobro sarađivali. Crvena zvezda je predstavnik Srbije u najelitnijem takmičenju Evroligi i to je institucija. U suštini sam se lako odlučio da dođem u klub."

Od trenutka kada smo stupili u kontakt nije bilo nikakvih dilema, ovo je sezona koja vuče mnogo utakmica i jasno je da je to obilan posao. Svakako su ciljevi koje je i predsednik spomenuo, a to su osvajanje trofeje i što više pobeda u Evroligi. Neće biti problem da se adaptiram na novu sredinu."

Organizacija kluba je na visokom nivou i slobodno mogu da kažem da je na nivou najvećih svetskih klubova", kazao je Šakota u prvom obraćanju.

Komentari