ŠTA REĆI?! OBRADOVIĆ TUŽI CRVENO-BELE JER MU DUGUJU NOVAC?! Zvezda i Obradović u epizodi - "ako od ljubavi do suda ima tako malo"?!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • ŠTA REĆI?! OBRADOVIĆ TUŽI CRVENO-BELE JER MU DUGUJU NOVAC?! Zvezda i Obradović u epizodi - "ako od ljubavi do suda ima tako malo"?!

U junu prošle godine Saša Obradović je platio svom bivšem klubu Monaku da izađe iz ugovora i sedne na klupu Crvene zvezde, u decembru je dobio otkaz, a saga će, po svemu sudeći, dobiti i sudski epilog.

Legendarni košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije, čovek koji je tokom godina stekao reputaciju sjajnog trenera van okvira Srbije, navodno je podneo tužbu prema kojoj zahteva isplatu novca dogovorenog ugovorom, pošto je saradnja raskinuta na zahtev kluba.

Prema saznanjima Sputnjik sporta, Zvezda od novembra prošle godine nije platila ni Obradoviću ni njegovom stručnom štabu, niti ih je kontaktirala u vezi sa neizmirenim obavezama.

Procedura u svemu je da prilikom raskida ugovora klub treba da ponudi dogovor za poravnanje, ali naš izvor ističe da do toga nije došlo.

S tim u vezi, klub je dalje dužan da isplati sva zaostala primanja i ugovor u celokupnom iznosu koji je dogovoren.

Za sada se iz kluba sa Malog Kalemegdana niko zvanično nije oglašavao zbog navoda da je Obradović podneo tužbu, ali je izvesno da su časovi ljubavi trajali veoma kratko - kraće nego bilo koji drugi u srpskoj košarci.

Nezvanični izvori kažu za Sputnjik sport da ne bi trebalo sumnjati u informaciju koju je objavio Mozzartsport, a u vezi je sa tužbom.

Obradović je po odlasku rekao da mu je želja bila da čuje huk navijača sa tribina, što se nije dogodilo zbog pandemijskih okolnosti, a govorio je i o tome da klub nije uspeo da pronađe plejmejkera od početka nove sezone.

Posle Obradovića na klupu Zvezde je stigao Dejan Radonjić.

Sputnjik

Komentari