STUŽU TEO, MICIĆ, KALINA... ORLOVI SVE JAČI, KOKOŠKOV VEĆ SADA IMA BRUTALAN TIM! Olimpijske igre nam ne smeju izmaći!

    Podeli
  • STUŽU TEO, MICIĆ, KALINA... ORLOVI SVE JAČI, KOKOŠKOV VEĆ SADA IMA BRUTALAN TIM! Olimpijske igre nam ne smeju izmaći!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov rekao je će se nacionalnom timu u utorak priključiti još nekoliko igrača

On je istakao i da će njegovoj ekipi na prijateljskoj utakmici s Meksikom prijati da čuje aplauze sa tribina.

"Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u 'balon' i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakon toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da igramo", rekao je Kokoškov, prenosi Košarkaški savez Srbije.

"Priključiće nam se još nekoliko igrača, (Vasilije) Micić, (Nikola) Kalinić, (Miloš) Teodosić... Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio", istakao je selektor Srbije.

Košarkaška reprezentacija Srbije će sutra u Beogradu igrati prijateljski meč protiv Meksika, u sklopu priprema za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir.

"Biće nam drago da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji", rekao je Kokoškov.

Utakmica Srbija - Meksiko igra se u sredu od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" koja će ovom prilikom moći da primi manje od 30 odsto od ukupnog kapaciteta.

U petak će nacionalni tim Srbije ući u "balon", dok će se Olimpijski kvalifikacioni turnir održati od 29. juna do 4. jula.

B92.net

Komentari