TRINKIJERI OD PARTIZANA NAPRAVIO MINSKO POLJE, sada su crno-beli otvoreni za mešetarenje i menadžere, MOGU LI POBEDITI?!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • TRINKIJERI OD PARTIZANA NAPRAVIO MINSKO POLJE, sada su crno-beli otvoreni za mešetarenje i menadžere, MOGU LI POBEDITI?!

Zbog neisplaćene dve plate zatražio je raskid ugovora, dobio ga i sledeće sezone će, prema svim najavama, predvoditi minhenski Bajern.

Situaciju odlaskom italijanskog stručnjaka pokušao je da analizira legenda crno-belih Goran Grbović.

"Pojavljuju se novi problemi za Partizan nakon što je predsednik Ostoja Mijailović uspeo da konsoliduje finansijsku situaciju. Sada su crno-beli otvoreni za mešetarenje i menadžerski uticaj raznih savetodavaca, koji navodno misle dobro Partizanu, a u stvari ih zanima samo njihov džep. Treba biti oprezan, to je sada minsko polje koje treba demontirati. Sledi period teških odluka", izjavio je Grbović, a preneo "Alo".

Proslavljeni košarkaš "parnog valjka" ističe da je je sve dobro funkcionisalo, ali da je taj sistem sada narušen.

"Činjenica je da među navijačima postoji razočaranje, najviše zbog sistema koji je Italijan napravio, i koji je sada narušen, a da li će neko naslediti njegov sistem ili će se on resetovati, ostaje da se vidi. Trebalo bi samo zbog navijača, kao što su čelnici Partizana i do sada radili, da sve bude transparentno".

Trinkijerijev sledeći klub biće najverovatnije Bajern iz Minhena, čijim finansijskim sredstvima Partizan ne može da odgovori.

"Partizan ne može da parira takvim klubovima. Njegov odlazak se dogodio je u najgorem mogućem trenutku za Partizan. Svaki odlazak nekoga ko je pokazao kako se radi posao ostavlja veliku rupu. U sportu nema istorije, samo statistika, a Trinkijerijeva je bila jako dobra. Uradio je sve što je mogao, ali u današnje vreme je normalno da se stvari gledaju preko novčanika a zbog emocija", istakao je Grbović

B92.net

Komentari