TRINKIJERI SE VRATIO U PARTIZAN, OVO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO! Igraće se ili ABA, ili Evrokup, CRNO-BELI HOĆE U EVROLIGU!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • TRINKIJERI SE VRATIO U PARTIZAN, OVO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO! Igraće se ili ABA, ili Evrokup, CRNO-BELI HOĆE U EVROLIGU!

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri stigao je u Srbiju iz Milana i priključio se ekipi Partizana, koju je vodio na treningu.

Partizan nastavlja da se priprema za eventualni nastavak sezone, a crno-beli će u nastavku biti jači za šefa struke, Andreu Trinkijerija.

Italijanski stručnjak se vratio iz Milana, gde je sa porodicom proveo nekoliko nedelja za vreme trajanja pandemije koronavirusa.

Kako su naveli iz kluba, Trinkijeri je nakon obavljenog testa i negativnog rezultata na koronavirus dobio potvrdu da se može normalno kretati i obavljati svoj posao.

Trinkijeri je već održao trening sa igračima, pa će Partizan moći da nastavi sa pripremama za eventualni nastavak sezone.

Trinkijeri, sem Rašona Tomasa, koji nije napuštao Srbiju, na raspolaganju nema američke košarkaše, pošto su se oni vratili za SAD.

Partizan se okupio i sa treninzima nastavio 4. maja, prvo individualnim, potom u prirodi na Košutnjaku, a od ponedeljka su se crno-beli treninzima vratili u dvoranu.

Ekipa Partizana pre prekida sezone zauzimala je lidersku poziciju na tabeli ABA Lige, kolo pred kraj regularnog dela takmičenja, dok je u Evrokupu izborila plasman u četvrtfinale, gde je uz prednost domaćeg terena, trebalo da se sastane sa ruskim Uniksom.


Komentari